Share
Scroll down

Servicii

Infinix este despre reinventarea unui spațiu, transformarea acestuia intr-unul nou, cu o infinitate de posibilitati in fata, avand intotdeauna eleganta si semnatura subtila a naturii.

Design Interior

DESIGN-UL PROPUS DE NOI, FACE DIN FIECARE SPAȚIU, UN PROIECT UNICAT: FIECARE SPAȚIU IȘI VA SPUNE PROPRIA POVESTE.

Serviciile de design includ toți pașii necesari unui proiect complet, de la masuratori, la proiectul tehnic și devizul cu toate elementele din proiect.
În funcție de complexitatea proiectului, de stadiul în care se află spațiul dar și de colaborarea beneficiarului, timpul de realizare al proiectării diferă de la un proiect la altul.

Realizarea unui proiect complet de design interior cuprinde mai multe etape. Pornind de la prima întâlnire, se va discuta:

- Ce doriți să obțineți de la noua amenajare: stilul de amenajare (clasic, modern, minimalist etc), preferințe, necesitați stil, cromatică, etc.
- Stabilirea unui buget estimativ – alocat proiectului
- Stabilirea clauzelor contractuale, și semnarea contractului.

În funcție de această prima discuție și de prioritizări se va demara lucrul la proiectul aflat în discuție în urmatorii pași:

-Realizare măsurători, întocmire planuri situația existentă, releveu;
- Întocmire documentație desenată – planuri de amenajare, planuri de plafoane cu iluminat, planuri poziții instalații electrice (întrerupatoare, prize), planuri poziții instalații sanitare, planuri poziții instalații termice;
- Realizare simulari 3D, fotomontaje realiste;
- Întocmire desene tehnice – stereotomii băi, bucătării, pardoseli, etc.;
- Recomandări și vizite la furnizori;
- Proiectare mobilier personalizat și soluții de la furnizori;
- Urmarire de șantier;

01.

Etapizare

01

BRIEF
O primă întâlnire pentru a ne cunoaște și a identifica stilul și necesitațile dorite. Vizită spațiu pentru analiză și eventuale verificări.

02

OFERTĂ & SEMNAREA CONTRACTULUI
Oferta financiară, stabilim termenele pentru proiect și semnăm contractul.

03

CONCEPT
Alcătuim cerințele de lucru și propunem tema de design în care identificăm dorințele dumneavoastră legate de funcțiunea spațiului, stilul de design, cromatică, materiale, tipuri de finisaje și mobilier. Propunem o variantă de design susținută cu moodborduri și planuri de mobilare.

04

PROIECT DESIGN
Detaliem designul stabilit și vă prezentăm proiectul cu planurile actualizate, 3D-ul și cu randări.

05

PROIECT TEHNIC DESIGN
Detaliem designul pentru faza de șantier cu planuri tehnice (compartimentare, mobilare, detalii specifice, materiale și finisaje), stereotomii și desfașurate pereți, schițe gabaritice pentru mobilierul ce se va efectua pe comandă și liste de cantități pentru finisaje, mobilier și decor.

06

SUPRAVEGHERE sau IMPLEMENTARE
În funcție de cum doriți să realizați execuția proiectului, realizăm o ofertă de supraveghere și gestionarea ofertelor sau de implementare și managementul execuției.

06.1

SUPRAVEGHERE
Vizite pe șantier în anumite etape a execuției pentru a verifica implementarea corectă a proiectului și gestionarea comezilor pentru corpuri de mobilier, mobilierul ce trebuie realizat pe comandă si obiecte de decor.

06.2

IMPLEMENTARE
Managementul execuției și implemetării proiectului, astfel încat să nu aveți nici o grijă cu șantierul. Timpul dumneavoastră este prețios. Vă ținem la curent cu evoluția șantierului, veniți în vizite când doriți să vedeți implementarea, iar la final vă bucurați de noul spațiu.

PROIECTARE GENERALA: ARHITECTURĂ, STRUCTURĂ & INSTALAȚII

SOLUȚII COMPLETE INTEGRATE: REZIDENȚIAL, RETAIL & HoReCa

INFINIX DESIGN oferă servicii de Avizare și Proiectare Arhitectură, Structură și Instalații, de la primele schițe de concept până la planșe tehnice.

 

Întocmirea documentației pentru obținerea certificatului de urbanism;

Stabilirea temei de proiectare (funcțiuni, suprafețe, structură, amplasarea investiției pe teren) și stabilirea obiectivului de investiții;

Realizarea anteproiectului (propuneri partiuri, planuri de compartimentare);

Intocmirea Documetației pentru Avizele cerute în Certificatul de Urbanism;

Întocmirea proiectelor tehnice, simulari 3D, detalii de execuție;

02.

Amenajari peisagistice

IȚI TRANSFORMĂM PORIECTUL ÎN REALITATE

• Proiectare și servicii de peisagistică
• Amenajare a spaților cu plante naturale sau artificiale.
• Pereți verzi interiori sau exteriori
• Consultanță de specialitate în aranjamente florale

03.